Test jezelf – Ken je de namen van de runen?

Zoals ik wel vaker aangeef, heb ik zelf een hekel aan stampwerk, maar soms is het nodig om dingen uit je hoofd te leren. Ik maak dan graag gebruik van flash cards. Dit zijn kaartjes met aan de ene kant de vreemde woorden, de jaartallen of wat er dan ook geleerd moet worden en aan de andere kant de Nederlandse woorden, de gebeurtenissen enz.

Deze pagina werkt als flash cards. Je kunt hiermee jezelf overhoren. Wanneer je met je muis over een afbeelding beweegt,  zie je de naam van de rune. Wanneer je op een afbeelding klikt, kom je op een pagina met extra informatie over dat runenteken zoals mijn steekwoorden (voel je vrij om daarvan af te wijken) en nog enige extra toelichting, zoals mijn associaties en ervaringen bij die rune en mijn geheugensteuntjes.

Veel plezier.