Je getrokken Rune is:

rune raido omgekeerd
Raido omgeeerd – Paardrijden, reis, bewegimg

Raido omgekeerd: controle freaks, dictatorschap, ontwrichting, degradatie, terugtrekken, geen doel hebben.

Rechtop duidt de rune Raido op beweging en met name beweging richting een doel. In omgekeerde vorm kan deze rune je erop wijzen dat het je aan richting of planning ontbreekt. Raido kan ook ‘advies’ betekenen en in omgekeerde vorm je erop wijzen dat het verstandig is om te luisteren naar de adviezen die je krijgt.

Raido kan je bewust maken van onderliggende structuren en van de noodzaak om structuur aan te brengen in je leven wanneer het je daaraan ontbreekt. Weten wat je doel is in je leven, welke richting je met je leven op wilt, kan je helpen om prioriteiten te stellen, dus om structuur aan te brengen.

Raido heeft naar mijn mening een nogal onrustige energie en wanneer je deze rune trekt en je voelt je inderdaad onrustig, kan het nuttig zijn om Algiz te gebruiken om jezelf weer goed te gronden. Ga stevig staan zoals een boom. Stel je voor dat je een machtige eik bent of een prachtige kastanje. Voel hoe je wortels stevig in de grond geworteld zijn en voeding opnemen. Voel hoe stevig en sterk je stam is. Reik met je armen naar de hemel en stel je voor hoe breed en vol je bladerdak is. Deze oefening kan helpen om je te gronden en weer in je kracht te gaan staan.

Advies: Het is belangrijk om je af te vragen of je leven structuur heeft, of je zelf de bepalende kracht in je leven bent. Of dat je stuurloos door het bos stapt en de weg kwijt bent.