Je getrokken Rune is:

Raido – paardrijden, reis, beweging

Raido: Reizen, verkennen, vakantie, nieuwe start, beweging, leiderschap, richting, riten, ceremonieën, processen, promotie. beweging richting doel.

Raido betekent paardrijden, reis, wiel. De betekenis van paardrijden omvat zowel beweging als richting. De weg kan lang en zwaar zijn, en planning, inzicht, beslissingen en vastberadenheid vereisen. De weg kan ook makkelijk en plezierig zijn, en bijvoorbeeld duiden op een vakantiereis.

Raido kan ook verwijzen naar de levensreis of geestelijke zoektocht. Een rad of wiel geeft de cyclische bewegingen van het leven aan, de natuurlijke ups and downs, zoals de beweging van de vier seizoenen – groei, bloei, oogst en verval. Niets blijft hetzelfde, alles is aan verandering onderhevig.

Deze rune heeft te maken met sturing, richting en beweging en duidt in brede zin op beweging richting een of ander doel.

Als je deze rune hebt gekregen als dagrune, dan duidt dat er mogelijk op dat je dag verloopt zoals gepland.

Als advies raadt Raido mogelijk aan om richting te bepalen of als je aanhikt tegen een vastgelopen project, om gewoon iets te doen, zodat er weer beweging in komt.