Je getrokken Rune is:

algiz omgekeerd
Algiz omgekeerd

Algiz omgekeerd: kwetsbaarheid, gevaar, iets doen wat verboden is.

Algiz betekent Eland en in het teken zien we het gewei van de eland. In Algiz omgekeerd, zoals hier, is dat gewei naar de grond gekeerd en zit het misschien vast in de grond of in het struikgewas.

Algiz omgekeerd kan erop duiden dat je vandaag extra kwetsbaar bent. Dat je ervoor moet oppassen niet vast te komen te zitten. Dus niet doordrammen op een doodlopend spoor of doordrammen en jezelf klem zetten.

Maar het is ook mogelijk dat het van belang is om je schrap te zetten en je niet te laten overhalen om iets te doen waarvan je weet dat het verkeerd is.

Algiz duidt zowel rechtop als in omgekeerde toestand op succes bij het jagen. De vraag is alleen waar jaag je op en wat zijn je motieven? Met Algiz omgekeerd is het goed mogelijk dat je succes zult hebben, maar later spijt omdat het toch niet is wat je wilde.

Ik zie in Algiz rechtop een boom met takken die naar de hemel reiken. In Algiz omgekeerd zie ik een boom die stevig geworteld is in de grond. Algiz omgekeerd dan daarom ook duiden op de noodzaak om jezelf te gronden, of om een project een goed fundament te geven.