Je getrokken Rune is:

Rune Wunjo
Wunjo – Vreugde, Perfectie

Wunjo: Vervulling, succes, glorie, respect, solidariteit, hoop, wensen, saamhorigheid, harmonie, verrukking, gevoel van welzijn, vreugde, perfectie.

Wunjo is een prachtige rune die duidt op vreugde en perfectie.  Wunjo geeft aan dat alles goed gaat, dat een goede afloop verwacht mag worden.

Wanneer je in een staat (geestestoestand) van Wunjo bent, zul je merken dat het leven moeiteloos verloopt, dat alles wat je wenst je gegeven wordt. Probeer niets te grijpen of af te dwingen, maar sta het leven toe zich te ontvouwen. Daarom wordt deze rune ook geassocieerd met vertrouwen.

Wunjo wordt ook in verband gebracht met verliefd worden. Wanneer je gevraagd hebt hoe je relatie zich gaat ontwikkelen, dan duidt deze rune erop dat alles zich voorspoedig en vreugdevol zal ontwikkelen, mits je de ontwikkeling gewoon toestaat en niet probeert de situatie ‘in goede banen te leiden’. De kans is groot dat je daar zelf het overzicht niet voor hebt, en wanneer je het geregel overlaat aan het universum ben je veel beter af. En hier komt dan het moeilijke stukje: Terwijl je het universum gewoon haar ‘ding’ laat doen, verblijf jij in een staat van vreugdevol vertrouwen dat alles zich op de best mogelijke manier voor jou zal ontwikkelen. Dit geldt ook voor andere situaties, zoals werk, je financiën enz.