Je getrokken Rune is:

teiwaz omgekeerd
Teiwaz omgekeerd

Teiwaz betekent strijd en rechtvaardigheid. In omgekeerde toestand duidt Teiwaz op de negatieve aspecten van strijd en op onrechtvaardig handelen.

Steekwoorden zijn: Oorlog, verslagen worden, de prijs betalen voor fouten/misdaden, iets opofferen of een offer brengen, oneerlijkheid, lafheid.

Als je naar de steekwoorden kijkt, dan zien we dat iets opofferen of een offer brengen ook voorkomt als betekenis bij Teiwaz rechtop. Met Teiwaz rechtop,  offer je met plezier. Met Eiwaz omgekeerd, maak je het offer met tegenzin.

Als dagrune kan Teiwaz erop wijzen dat een foutje uit het verleden nu weer opgerakeld wordt of dat je de prijs betaald voor luiheid in het verleden. Stel dat het vandaag de dag is dat je je belastingaangifte moet indienen, en je hebt je hele administratie letterlijk in een schoenendoos zitten. Dan wordt het flink aanpoten om je aangifte op tijd in te dienen. Of het is vandaag de deadline voor een artikel, waar je nog niet aan begonnen bent. Of je hebt een tentamen of proefwerk en je hebt nauwelijks gestudeerd. Dat zijn van die moment waar Teiwaz omgekeerd naar kan verwijzen.

Het is ook mogelijk dat je niet tijdig hebt ingegrepen en dat een situatie escaleert. Maar geen zorgen, met Teiwaz kun je je door de situatie heen vechten! Teiwaz is hoe dan ook een krachtige strijdersrune.