Je getrokken Rune is:

uruz omgekeerd
Uruz omgekeerd – Oeros

Uruz omgekeerd: Besluiteloosheid, gebrek aan actie, geweld, slechte gezondheid, woede, niet weten wat je wilt, gebrek aan wilskracht, angstig.

Wanneer je Uruz omgekeerd hebt gekregen, dan is het tijd om te kijken naar het bovenstaande rijtje van steekwoorden. Is besluiteloosheid je probleem, neem dan gewoon een besluit op basis van de gegevens die je nu hebt. Of neem het besluit om gegevens te gaan verzamelen en over een week een besluit te nemen. Of over een maand. Of besluit om het hele plan van tafel te vegen. Maar het is die besluiteloosheid die je je kracht ontneemt waardoor je ook geen andere acties in gang zet.

Weet je niet wat je wilt, dan zegt Uruz om naar binnen te keren en te onderzoeken wat je echt wilt. Wanneer je wilt jongleren in het circus, maar je kiest toch voor een gangbaar beroep omdat je bang bent voor de mening van anderen of uit financiĆ«le overwegingen, dan onderdruk je wat je echt wilt en zal zich dat vroeg of laat wreken. Dit wil niet zeggen dat je dan toch maar bij het circus moet gaan, maar wellicht kunt overwegen om te jongleren in je vrije tijd, voor verjaardagsfeesten e.d. Vaak heeft zo’n wens te maken met een kwaliteit en die kwaliteit kun je ook op andere manieren in je leven brengen.

Heb je last van woede uitbarstingen, dan kun je professionele hulp zoeken. Voeding kan hierbij een factor zijn. Ook voor angsten, kun je professionele hulp zoeken.

Als dagrune kan Uruz erop wijzen dat dit geen dag is om beslissingen te nemen. Je kunt op zo’n dag bijv. beter niet gaan winkelen, want de kans is groot dat je thuiskomt met een miskoop.

Advies: Als Uruz omgekeerd je leven beheerst, is het tijd om er iets aan te gaan doen.