Runen: Wunjo

Terug

Rune Wunjo - Minimaal onthouden
Rechtop: Vreugde, succes, perfectie

Omgekeerd: Mislukking, ellende, misleidend enthousiasme

Associaties
Wunjo is een heerlijke rune om te trekken. Het trekken ervan geeft me altijd het gevoel van vertrouwen dat alles goed komt, en dat een bepaald plan een goed plan is. Verder gaan, de dingen perfectioneren. Niet opgeven, heb vertrouwen. Iedere keer als ik deze rune trek, daalt er zo’n rust over mij met het gevoel dat alles goed is in het universum. En dat brengt me ook op de omgekeerde betekenis van misleidend enthousiasme. Meestal wanneer deze rune in omgekeerde toestand in je runenlegging komt te liggen, duidt hij erop dat de zaken niet zo voorspoedig gaan als je zou willen, dat het nodig is om er iets harder aan te trekken. Maar afhankelijk van de vraag is het belangrijk om te kijken naar het concept ‘misleidend enthousiasme’ in verband met je vraag. Je kent dat wel een autoverkoper die je heel enthousiast een auto wil verkopen die te duur voor je is, maar het verkooppraatje doet het voorkomen alsof de auto binnen je budget past en je echt niet zonder precies dit model kunt.
Runeteken Wunjo onthouden
Wunjo begint met de P van plezier. Logisch toch?
Samenvatting van de uitgebreide betekenissen

Wunjo: geluk, voorspoed en succes, alles gaat goed, goede afloop mag verwacht worden. Gevoel van vreugde en verbondenheid met alles. Tevreden zijn met jezelf en je leven. Vertrouwen dat dingen goed zullen verlopen, probeer de dingen niet te forceren, maar zich te laten ontvouwen. Perfectie. Vreugdevolle en liefdevolle relaties.

Algemene betekenissen

Rechtop: Vervulling, succes, glorie, respect, solidariteit, hoop, wensen, saamhorigheid, harmonie, verrukking, gevoel van welzijn, vreugde, perfectie.

Omgekeerd: Mislukking, ellende, verbanning, eenzaamheid, bedwelming, onder invloed zijn van bedwelmende substanties (alcohol en andere drugs), misleidend enthousiasme.

Terug